Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Phillipi: Osteknivsett 3 deler

kr 419
Incl. VAT
- +
Disse edle, minimalistiske osteknivene fra Fillipi er veldig gode i hånden takket være sin buede form. Utover å være en super gave tilbyr de en perfekt kombinasjon av form og funksjon. En ypperlig gaveidé for osteelskere.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Skikkelige gaver trenger ikke å koste en formue! I disse kvalitetsosteknivene fra Phillipi møtes prisvinnende design, kvalitetsmaterialer og et praktisk sett som utfyller hverandre. Det tredelers osteknivsettet vant Product Design Award i 2008, noe som ikke er så rart da de er både vakre og komfortable å bruke.

Osteskjæring har aldri vært så gøy! Det klassiske osteknivsettet kan brukes til å skjære oster av alle slag, både harde og myke, som camembert, hvor den praktiske ostespaden også kommer til nytte. Etter å ha delt opp osten i rene stykker kan du legge den over på en tallerkenen på stilig vis med den buede ostegaffelen. Settet, i blankpolert rustfritt stål, kommer i en meget stilig trekasse. Dette er virkelig en verdifull gave for osteelskere som setter pris på stil og kvalitet. Samme om det er jul, bursdag eller jubileum, denne gaveidéen er perfekt!

Detaljinformasjon

Phillipi: Osteknivsett i 3 deler

  • Tre deler: Ostekniv, ostespade, ostegaffel
  • Lengde hver del: 17,5 cm
  • Materiale: Polert rustfritt stål i trekasse

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-12T11:45:42+00:00