Trenger du hjelp?

Phillipi: Osteknivsett 3 deler

kr 419
Incl. VAT
- +
Disse edle, minimalistiske osteknivene fra Fillipi er veldig gode i hånden takket være sin buede form. Utover å være en super gave tilbyr de en perfekt kombinasjon av form og funksjon. En ypperlig gaveidé for osteelskere.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Skikkelige gaver trenger ikke å koste en formue! I disse kvalitetsosteknivene fra Phillipi møtes prisvinnende design, kvalitetsmaterialer og et praktisk sett som utfyller hverandre. Det tredelers osteknivsettet vant Product Design Award i 2008, noe som ikke er så rart da de er både vakre og komfortable å bruke.

Osteskjæring har aldri vært så gøy! Det klassiske osteknivsettet kan brukes til å skjære oster av alle slag, både harde og myke, som camembert, hvor den praktiske ostespaden også kommer til nytte. Etter å ha delt opp osten i rene stykker kan du legge den over på en tallerkenen på stilig vis med den buede ostegaffelen. Settet, i blankpolert rustfritt stål, kommer i en meget stilig trekasse. Dette er virkelig en verdifull gave for osteelskere som setter pris på stil og kvalitet. Samme om det er jul, bursdag eller jubileum, denne gaveidéen er perfekt!

Detaljinformasjon

Phillipi: Osteknivsett i 3 deler

  • Tre deler: Ostekniv, ostespade, ostegaffel
  • Lengde hver del: 17,5 cm
  • Materiale: Polert rustfritt stål i trekasse

Produktomtaler

Write a review
2020-01-23T07:12:31+00:00