Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Photo Booth – Foto-rekvisitter for Halloween

kr 175
Incl. VAT
- +
"Iieeh, en edderkopp på skulderen din!" Et simulert sjokk eller en rask mutasjon til vampyr eller øksemorder – med foto-rekvisittene til Halloween er alt mulig! Laget med mye morbid humor sitter 20 foto-rekvisitter på pinner som skaper alt fra de vakreste øyeblikksbilder til de mest forferdelige du har sett.Men det er ikke bare de ferdige bildene som er morsomme, for med all poseringen og utprøving med frykt på fotoseansen vil de bringe mye latter! Årets høydepunkt til Halloween festen er dermed allerede klart. Også for invitasjonene er dette en klassisk idé!Med rekvisitter for å holde vil du og andre ha flotte tilbehør som inspirerer fantasien. Fra skrekkhistorien i øybeblikksbildet til festkonkurransen for det mest morsomme bildet – da er foto-rekvisittene midt i blinken!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Uhyggelig vakkert og veldig morsomt: med rekvisitter fra "Photo Booth" blir bildene til neste Halloween fest helt topp! Pappdekorasjonen på en pinne holdes til høyre for ansiktet og vips, så er du forvandlet til en heks, Frankenstein eller noe annet. Uunnværlig for Halloween og fantastisk som gave til festen!

Detaljinformasjon

Photo Booth – Foto-rekvisitter for Halloween

  • Fotobelegg for Halloween
  • Materiale: Papir, tre
  • Sett med 20 elementer
  • Pakning: 24 x 36 x 2 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-20T11:33:50+00:00