Trenger du hjelp?

Photo Booth – juleutgave

kr 175
Incl. VAT
- +
Dette fantastiske Photo Booth-settet er i en julevariant, og kommer dermed til å gjøre årets julekort enda bedre og morsommere! Få med hele familien eller vennegjengen på bildet, kle dere ut som julenissen og Rudolf og alt mulig annet julete – og ta årets flotteste bilder!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

20 forskjellige artikler er inkludert i dette settet: nisseluer, barter, briller, polkagriser og reinsdyrgevir for å nevne noe. Rett og slett alt man trenger for å skape fargerike, morsomme og julete bilder som kommer til å gjøre seg helt ypperlige som årets julekort. En misteltein er selvfølgelig også inkludert, slik at man kan ta et sukkersøtt kjærlighetsbilde med julemotiv hvis man ønsker det!

Disse rekvisittene i papp tilfører akkurat passe julete stemning til bildene dine, og det er perfekt å dra fram i festlige lag – for eksempel på julebordet med jobben, vennegjengen eller familien. Eller hva med å ha de med i studio hos en profesjonell fotograf? Mulighetene er uendelige, men det er ingen tvil om at man ikke kan bomme med denne juleutgaven av Photo Booth-rekvisitter som gave! Fungerer spesielt godt som en liten oppmerksomhet i førjulstiden.

Detaljinformasjon

Photo Booth – juleutgave

  • boks med 20 forskjellige forkledninger

Produktomtaler

Write a review
2020-09-24T04:46:38+00:00