Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Photo Booth – Rekvisitter for bilder

kr 175
Incl. VAT
- +
Ekstra gøy med fotografering! Disse morsomme rekvisittene som kan brukes til fotografering av ulik art, er et perfekt tilbehør i festlige lag, for eksempel bursdagsfeiring eller bryllup. La gjestene kle seg ut og ta minnerike bilder!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det har blitt mer og mer populært med en fotostand eller photo booth i forbindelse med festtilstelninger. Mest sannsynlig er dette fordi det er en helt genial idé å la gjestene ta masse morsomme bilder som skaper minner for resten av livet! I denne forbindelse er det en god idé å kjøpe inn litt rekvisitter, slik at bildene kan bli like sprø og oppfinnsomme som vennene dine.

Denne pakken med 20 rekvisitter av papir er det perfekte festtilbehøret enten det dreier seg om bryllup, 50-årslag eller konfirmasjon. Her finner man tilbehør som blant annet slips, briller, hatter og barter – alt man trenger for å skape kreative bildekomposisjoner og minner for livet.

Bilderekvisittene gjør seg ypperlig som gave, kanskje til en venn som liker å ta bilder, eller en venninne som skal gifte seg snart? De blir nok også svært populære blant den yngre garde, for eksempel et yngre søsken eller en nevø eller niese.

Detaljinformasjon

Photo Booth – Rekvisitter for bilder

  • rekvisitter av papir
  • 20 forskjellige deler

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T09:20:19+00:00