Trenger du hjelp?

Pil-skilt med gravering

kr 429
Incl. VAT
- +
Det opprinnelige skiltet i pildesign angir retningen, og kan med brukes igjen og igjen med kritt. På toppen av det hele har det også en personlig gravering. Det fantastiske blikkfanget kan være en flott gave for mange anledninger – som en romantisk gravert gave som peker på bryllupsbildet, frekk skrift på døren eller soverommet :) En kul idé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Noen ganger er det bedre å skrive det stort: HER er veien! Med dette pilskiltet med gravering kan du si det to ganger. For det første gir pilen en tydelig pekefinger, og for det andre kan du si det tydelig, gravert i moderne kursiv. Sammen blir resultatet et praktisk og groovy blikkfang for leiligheten, med mange andre morsomme muligheter: som en bryllupsgave hvor man bruker pilskiltet med navnene til de to nygifte på – og peker med pilen på bryllupsbildet.

Som en kreativ navnelapp kan pilen referere til huset eller døren til leiligheten, eller man kan legge igjen små meldinger til postmannen eller naboene. En frekk pil til soverommet eller badet, eller for å si noe morsomt på kjøkkenet – disse faller garantert i smak! En skreddersydd gave som også er svært praktisk. Anbefales ved samlinger eller flytting!

Detaljinformasjon

Pil-skilt med gravering

  • Personlig gravering – vennligst ikke benytt spesialtegn!
  • Overskrivbar, inkludert hull og tau til å henge opp
  • Materiale: Metall
  • Mål: 50 x 25 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T01:43:43+00:00