Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Pin City: bykart som oppslagstavle

Fra kr 419
Incl. VAT
- +
Har du en venn som elsker Berlin, New York, London eller Paris? Da har du den perfekte gaven foran deg. Denne oppslagstavlen i form av et bykart kommer til å by på mye glede hos den rette mottakeren. Her kan man markere de ulike stedene man har besøkt, i tillegg til å henge opp for eksempel postkort eller annet tilknyttet de forskjellige bydelene. Super gaveidé til storbyentusiasten!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Gir du bort bykartet Pin City i gave, gir du for det første bort mye glede for den riktige personen, i tillegg til en utrolig stilig veggdekor! Dette bykartet som fungerer som en slags oppslagstavle, finnes i fire ulike varianter: Paris, New York, Berlin og London. Finner du din favoritt?

Med dette bykartet på veggen har man muligheten til å lage en helt personlig dekorasjon. Hva med å markere dine favorittrestauranter i New York? Eller alle museene og galleriene du har besøkt i Paris? Hvis det er Berlin som er favorittbyen, kan du for eksempel markere alle de små mikrobryggeriene du har besøkt. Er det derimot London som er det beste stedet i verden, kan du kanskje feste teaterbillettene fra alle teaterforestillingene du har vært på i byen? Mulighetene er uendelige for å lage en helt unik dekorasjon, akkurat derfor passer dette bykartet i mykt filtmateriale helt perfekt som gave til en du kjenner som elsker en av disse fantastiske storbyene!

Detaljinformasjon

Pin City: bykart som oppslagstavle

  • størrelse: 20 x 18 x 81 cm
  • materiale: fleece
  • utførelse: Berlin, Paris, New York eller London

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T11:36:12+00:00