Trenger du hjelp?

Pingvin med genser og navn

kr 345
Incl. VAT
- +
For små pingvinfans er dette kosete plysjkosedyret med personlig brodert genser helt perfekt. Den knappeøyde kompisen som bare trer på seg genseren når det blir for friskt i Antarktis, har den perfekte størrelsen til å være med i senga, så vel som barnehagebagen. En koselig gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Pingviner er, nest etter ugler, det perfekte kosedyret for barn fra 3 til 13 år. Sannsynligvis fordi de er uendelig glad i kosing og klemming, (noe dyrepasseren alltid passer på at den får), og fordi de er mer ønsket enn mindre plysjvenner. Den lille pingvinen med gul genser har fluffy svart «pels» og en silkemyk mage som det nesten er umulig å ikke kose med. På toppen av det hele har den et vennlig ansikt og to søte pingvinføtter – noe som gjør at den har det beste av det beste fra kosedyr-verdenen.

Det aller beste med denne gaveidéen er allikevel at den har en genser med et navn brodert på den. Med sin egen genser er den lille krabaten klar for alt – og er alltid fornøyd, samme om den sover eller er med i barnehagen. I likhet med alle renslige utstoppede dyr, kan pingvinen vaskes. En god idé for de som holder små haler tett til hjerte.

Detaljinformasjon

Pingvin med genser og navn

  • Mykt materiale og personlig brodert genser (avtakbar)
  • Vaskebar opptil 30°C
  • Materiale: 100 % polyester
  • Størrelse: 18 x 16 x 8 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-07-02T12:13:13+00:00