Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Pizza-scooter

kr 165
Incl. VAT
- +
Den perfekte gaven til eiere av scootere og pizza-elskere er her! Pizza-scooter er det ideelle redskapet for enkelt å skjære opp pizza og rengjøre i etterkant. Den ser bra ut, er lett og praktisk å anvende. Gi et spesielt kjøkkenredskap i gave!
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En annerledes pizzakutter! Den røde pizza-scooteren er en original oppfinnelse og gjør at den ellers tungvinne prosessen med å kutte favorittpizzaen nå blir mye enklere. Pizza-scooteren har i stedet for to normale hjul, to knivblader som gjør det enkelt å skjære gjennom deigen med et lett trykk. "Kjør" med denne praktiske gaven over pizzaen og del den opp i flere stykker på en morsom måte.

Pizza-scooteren passer spesielt godt å gi som gave på fester og sørger for ro, og kanskje for første gang også, flere frivillige til å kutte pizzaen. Scooteren er designet på en slik måte at du enkelt og trygt kan skjære med den samtidig som den ligger komfortabelt i hånden. Denne gaven er et absolutt must for pizza-fans og scooter-fans!

Detaljinformasjon

Pizza-scooter

  • Farge: Rød
  • Vekt: 0,1 kg
  • Størrelse: 17,5 x 11,5 x 1,7 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-19T00:56:05+00:00