Trenger du hjelp?

Plakat - "Breakfast at Tiffany's"

kr 199
Incl. VAT
- +
Audrey Hepburn er fortsatt et stort og uforglemmelig moteikon for mange. Hennes rolle som Holly Golightly i den Oscar-vinnende filmen "Breakfast at Tiffany's" ga henne kultstatus, og nå kan du gi bort en flott filmplakat med den elskede skuespilleren!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den verdensberømte skuespilleren Audrey Hepburn er blitt et stilikon og en representant for en hel tidsepoke med sin reserverte eleganse og jenteaktige sjarm. Hennes joie de vivre kombinert med en enkel stil, gjorde at hun fikk en hel filmverden til å forelske seg i henne. For ikke å snakke om moteverdenen som trykket henne til sitt bryst. Selv om hun ikke lenger er blant oss, lever vår fascinasjon med henne videre, der nye generasjoner fortsetter å kopiere stilen hennes. Denne pene plakaten er en flott gave til alle disse, og ikke minst til de mange filmentusiastene der ute!

Det fargede lerretet viser Audrey Hepburn i en av hennes aller mest berømte roller - nemlig som den morsomme fest-jenten Holly Golightly i "Breakfast at Tiffany's". Dette motivet - der Audrey/Holly holder en sigarett i den ene hånden - er kanskje et av Hollywoods mest kjente motiver! En plakat som blir et skikkelig blikkfang på veggen til enhver fan!

Detaljinformasjon

Plakat - "Breakfast at Tiffany's"

  • Lerret trykket på en treramme
  • Materiale: lin, tre
  • Mål: cirka 69 x 50 x 3 cm
  • Motiv av Audrey Hepburn fra filmen "Breakfast at Tiffany's"

Produktomtaler

Write a review
2020-01-19T15:54:34+00:00