Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Platinarose i gavepakning

Fra kr 909
Incl. VAT
- +
Platinarosen er en gave av gjennomgående høy kvalitet. Dette er en California-villrose som er belagt med vakker platina. På denne måten er rosens skjønnhet bevart på en lekker måte. Den perfekte gaven til noen du er glad i.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Platinarosen er en gave av gjennomgående høy kvalitet. Dette er en California-villrose som er belagt med vakker platina. Hva er et mer passende symbol for skjønnhet og kjærlighet? Rosen har bevart sin perfekte form og er belagt med ekte platina, som gjør at rosen varer like lenge som kjærligheten. Resultatet er en skikkelig unik gave, og en fin måte å vise hvor mye du bryr deg om noen. Dette er også et fint innslag til hjemmet, og gir stua eller kjøkkenet et luksuriøst preg umiddelbart. Et snev av glitter og glamour i ditt eget hjem er aldri å forakte!

Platinarosen kommer selvfølgelig også i en egnet emballasje. Den røde gaveesken understreker den eksklusive karakteren av den vakre rosen.

Med denne gaven kan du vise noen som du holder ekstra kjær hvor mye de betyr for deg. Hva med en gave til morsdag, farsdag eller valentinsdag?

Detaljinformasjon

Ekte rose med platina

  • Raffinert, rød gaveeske

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:37:32+00:00