Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Plommedeler-fisk

kr 115
Incl. VAT
- +
Med denne lille hjelperen kommer du langt på kjøkkenet. Det verste som finnes er å knekke en eggeplomme opp i en skål med 30 eggehviter i, og plutselig er marengsrøren ødelagt. Med plommedeler-fisken slipper du slike ubehagelige og forstyrrende opplevelser. En fin gave til alle som elsker å bake.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

 • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
 • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
 • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Eggeplommen har mange fantastiske egenskaper, og det har eggehviten også. Iblant trenger vi å skille plommen fra egget, for å benytte oss av de unike egenskapene som de forskjellige delene av egget har. Eggeplommen gir en nydelig fylde til supper, sauser og dressinger, mens eggehviten brukes blant annet som stivelse eller til å lage deilig marengs.

Iblant er det vanskelig å skille ut eggeplommen uten at den sprekker og blander seg med resten av egget, og derfor kan man få kjøpt slike fantastiske redskaper som plommedeler-fisken. Dette er en søt og original gave til noen som aldri klarer å skille plommen fra hviten, men som elsker å lage mat. En stor, liten gaveidé!

Detaljinformasjon

Materiale: Silikon Mål: 4 x 9,5 x 6,2 cm

  Produktomtaler

  Write a review

  This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

  2018-12-16T14:33:33+00:00