Trenger du hjelp?

Plysj-kylling med personlig skjerf

kr 429
Incl. VAT
- +
Den antakelig mest elegante kylling noen sinne kan nå bli din! Den ekstreme fluffy fjærdressen er ikke varm nok for kyllingen når den er gjennomvåt, derfor er et varmt skjerf med broderi av ditt valg til kyllinghalsen viktig. I kunstner-rødt, selvfølgelig! For kyllingfans i alle aldre – og alle som du ikke har en høne å plukke med!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det at man legger seg samtidig som en kylling trenger ikke bety at man legger seg tidlig. Med denne fantastiske kyllingen i plysj, kan også kyllinger legge seg sent. Dette kosedyret er så mykt og glatt (selv nebbet og kyllinglårene) at du knapt kan gi slipp på det. Kanskje du har gjettet det allerede: denne teksten er skrevet med én hånd!

Takket være dens kraftige figur, med en tykk kyllingstump, sitter det stolte fjærkreet av seg selv, og av og til liker det også å sitte på en hylle og dingle med beina sine. Når det gjelder skjerfet, virker det som at denne kyllingen har noe personlig den ønsker å fortelle.

For å gjøre denne morsomme og superkoselige gaven perfekt, er skjerfet brodert med navn eller en kort hilsen av ditt valg. Og resultatet er: en original gave for kyllingvenner og alle bamsefans, som i det lange løp ikke legger mange nok egg!

Detaljinformasjon

strong>Plysj-kylling med personlig skjerf

  • Laget av supermyk plysj
  • Skjerf med broderi
  • Vennligst ikke benytt spesialegn ved tilpassing
  • Mål: høyde 29 cm, sittende 20 cm
  • Vaskes ved 30°C
  • Materiale: Polyester

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-08-15T14:58:53+00:00