Trenger du hjelp?

Plysjpute "emoji-ape"

kr 129
Incl. VAT
- +
Med denne fantastiske plysjputen formet som en emoji-ape, kan du ved hjelp av dens lange armer selv bestemme om apen skal holde hendene over ørene, foran øynene eller munnen. Det supermyke plysjstoffet gjør dette til en like koselig som morsom gave.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Vanligvis er kosedyr fantastiske å klemme rundt, og denne omfavner deg til og med tilbake med sine megalange armer! Denne plysjputen har du garantert sett før, men da i form av en emoji på smarttelefonen. Hvem har vel ikke sendt en melding med denne apen som holder hendene foran øyne eller munn, eller kanskje over ørene? Eier du en smarttelefon, er det veldig liten sjanse for at du har gått glipp av denne søte og beskrivende emojien! Og nå finnes den altså som kosedyr og pute i ett, kan det bli bedre enn dette tror du?

De lange, bevegelige armene muliggjør en rekke formasjoner og moro lek mens man ligger henslengt i sofaen. Gi plysjputen i gave til et barn i ditt liv, så skal du nok se at den blir populær. Fungerer også ypperlig som en søt gave til en venninne, kanskje som vertinnegave på neste fest?

Detaljinformasjon

Plysjpute "emoji-ape"

  • med lange, bevegelige armer
  • materiale: plysj
  • størrelse: ca. 30 × 86 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-02-22T23:15:05+00:00