Trenger du hjelp?

Plysjpute – "Smiley"

Fra kr 155
Incl. VAT
- +
Kosealarm! De morsomme emojiene kommer nå også som kosete plysjputer i fem forskjellige utgaver. Gi bort en emoji til både familie og venner, og ingenting slår vel en sjarmende "Smiley" i sofaen når man kommer hjem fra jobb! En superkul gaveidé og en morsom overraskelse til den heldige mottakeren!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle bruker dem, alle kjenner dem, og alle elsker dem: De morsomme emojis er blitt en vanlig del av samtalene våre på sosiale medier, og nå kan du få disse små tassene som plysjputer! Nå kan du kose deg også når du er offline, med en av de mest populære emojiiene. Gi uttrykk for det du føler – med en sjarmerende pute som kan legges både i senga og sofaen! Fra det kule smilefjeset med solbriller, til en LOL-smiley, eller hva med et blunkende hjerteøye i ansiktet til en smiley? Velg mellom fem forskjellige putedesign – og finn den som passer best!

Gi bort en sjarmerende pute med emoji, eller hva med å gi bort flere i samme slengen? Dermed har mottakeren flere forskjellige følelser til mange forskjellige anledninger! Men uansett hvilken pute man velger, har alle putene noe til felles: Alle sørger for å sette et smil på ansiktet til mottakeren! Putene passer både i sofaen, ute i hagestolen eller som en morsom dekorasjon i bilen – For disse morsomme ansiktene muntrer opp en ellers grå hverdag uansett hvor man legger dem!

Detaljinformasjon

Plysjpute – "Smiley"

  • Leveringsomfang: 1 plysjpute formet som populære Emoji
  • Egenskaper: Plysjpute i emoji-stil, med påsydde øyne og munn
  • Materiale: Ytre og indre fyll og materiale laget av 100 % polyester
  • Størrelse cirka 50 cm
  • Merk! Kan ikke vaskes!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-24T17:26:29+00:00