Trenger du hjelp?

Poesiorgel

Fra kr 115
Incl. VAT
- +
Det lille poesiorgelet fyller hjertene med kjærlighet og sørger for smilende ansikter uansett hvilken sammenheng det gis bort i gave. Velg mellom forskjellige melodier som passer til anledningen og gi bort en presang som deler ut mange smil!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det sies at musikk berører hjertet. Med denne gaven er dette i alle fall sikkert, for når det lille poesiorgelet spiller en kjent melodi, enten i forbindelse med bursdag, bryllup eller en annen festlig sammenheng, vil det virkelig glede ørene som hører på.

Sørg for et smil om munnen hos en du er glad i ved å overraske denne personen med en spesiell liten gave. Kjenner du noen som snart har bursdag? Da kan det lille poesiorgelet som spiller "Happy Birthday to you" kanskje passe bra? Er det noen du ønsker å uttrykke din kjærlighet til, men ikke helt finner ordene? Hvis dette er tilfellet, vil nok orgelet som spiller "I just called to say I love you" være en god match!

Poesiorgelet er en søt, liten gave som gir mye kjærlighet. Et godt valg hvis du ønsker å gi noen en liten oppmerksomhet ved neste passende anledning. Det er laget av hard kartong og trykket med tittelen på låten den spiller.

Detaljinformasjon

Poesiorgel

  • størrelse: 5,5 x 4 x 3 cm
  • materiale: kartong
  • med trykk

Detaljinformasjon

Poesiorgel

  • størrelse: 5,5 x 4 x 3 cm
  • materiale: kartong
  • med trykk

Produktomtaler

Write a review
2020-07-14T14:21:16+00:00