Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Poetisk veggvase

Fra kr 105
Incl. VAT
- +
Er det liten plass til blomster på bordet? Da kan denne poetiske veggvasen kanskje være noe for deg. Den nydelige veggvasen er en flott gave til en som setter pris på blomster og iøynefallende måter å oppbevare disse på!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det er veldig vanlig å stille ut blomster på bord, kommoder eller i hyller. Akkurat derfor er denne poetiske veggvasken i lekkert porselen både en uvanlig og stilig detalj i rommet. Velg mellom tre vakre utførelser og størrelser, alt ettersom hvilken variant som passer deg best eller vedkommende du ønsker å gi en gave til.

Den avlange vasen har en svært inspirerende påskrift som lyder ”Better wonderful than perfect”, og kan fungere svært godt som presang til for eksempel ei venninne som kanskje trenger å høre disse ordene. Den andre varianten er noe kortere og bredere i utførelsen, og er trykket med den tyske teksten ”Grosse Dinge beginnen oft Klitzeklein”, noe som kan oversettes til ”Alle store ting begynner i det små” – en fin ting å huske på når målene vi har satt oss i livet virker altfor uoppnåelige. Den minste vasen er dekorert med vakre fugler, og vil utvilsomt passe perfekt inn i enhver innredning. De poetiske vasene er rett og slett flotte gaver å gi til noen du er glad i!

Detaljinformasjon

Poetisk veggvase

  • forskjellige design i ulike størrelser: "Better wonderful …“ (16cm), "Große Dinge …“ (12cm) og "Fugl“ (12cm)
  • porselenvase: glasert/uglasert med lokk og klister/inngravering på baksiden til oppheng

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-18T03:23:46+00:00