Trenger du hjelp?

Polaframes kjøleskapmagnet

kr 135
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Fargerik og praktisk, morsom og nostalgisk på samme tid er de fabelaktige Polaframes, fotorammer som ser ut som om de nettopp er tatt ut av et polaroidkamera. 6 stykker i forskjellige farger.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Beskrivelse

Vanlige kjøleskapmagneter samler støv som om det var deres største oppgave. Disse Polaframes derimot er smale, praktiske og kule. De kommer som fargerike, magnetiske, skrivbare rammer for bilder, notater og alt annet som er halvveis papirtykt. Så variert og morsomt har kjøleskapet trolig aldri sett ut!

Settet inneholder 6 fotorammer som alle har forskjellige farger. Som en reise tilbake til åttiårene – men med et stopp i malebøtten og en kort tur inn i fremtiden. Rammene er svært moderne, ganske lik de berømte direkteutskrifts-polaroidkameraene, bare at disse har det talentet at de er til å skrives på igjen og igjen. En morsom idé å plassere bilder på kjøleskapet med, på den nostalgiske retro-utseende og til stor praktisk nytte.

Detaljinformasjon

Polaframes kjøleskapmagneter

  • 6 stykker per sett: oransje, rød, rosa, gul, grønn og blå
  • Mål: 17,5 x 17,5 x 0,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-10-17T20:25:22+00:00