Trenger du hjelp?

PopArt-kamera

kr 239
Incl. VAT
- +
Aldri før har det vært så enkelt å lage kunst! Med et PopArt-kamera tas fire bilder samtidig når man trykker på utløseren. Disse kommer i fire forskjellige farger og danner til sammen ett bilde av vanlig størrelse. Kreativ gaveidé som passer for de som elsker å utforske nye uttrykk!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Et fotografiapparat med fascinerende effekt! Popart-kameraet tar fire bilder av motivet, i ulike farger, og setter disse sammen til ett bilde. På denne måten kan man lage et unikt kunstverk hver eneste gang man trykker på avløseren. Motivet på de fire bildene vil være litt forskjellig, alt ettersom hvor mye bevegelse det er mellom hver lukketid. Dette er noe som skaper et unikt uttrykk, og den kule fargeeffekten som er så karakteristisk for popkunsten som vokste fram etter andre verdenskrig, gir bilder det er umulig å ikke legge merke til. For å bruke dette praktfulle kameraet trenger man bare en normal 35mm-film.

Det som er så praktisk med dette kameraet er at bildene ikke trenger redigering eller etterarbeid for å få dette utseendet. Det er bare å knipse i vei, fremkalle bildene og voilà – du har ekte kunst å henge på veggen. Bildene kan selvfølgelig også forstørres for å få en enda større wow-effekt! Perfekt gave til noen som liker å uttrykke seg kunstnerisk eller til noen som ønsker litt avveksling fra de kjedelige bildene i fotoalbumet. Tilfører garantert litt farge til mottakerens hverdag!

Detaljinformasjon

PopArt-kamera

  • 10,2 x 6,4 x 3,8 cm
  • egnet for alle 35mm-filmer
  • uten blitsfunksjon
  • inklusive bruksanvsining

Produktomtaler

Write a review
2020-02-22T23:29:55+00:00