Trenger du hjelp?

Popcorn-maskin Maker Retro de Luxe

kr 1 575
Incl. VAT
- +
For å få til en frisk og sprø popcorn hjemme, slik som på kinoen, kan denne søte drømmen bli sann med den profesjonelle Popcorn Maker de Luxe. En fabelaktig gaveidé for alle fans som liker å se film på store lerret!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det private rørsystemet, kjelen i rustfritt stål, oppvarming av luften og det integrerte varmesystemet som rommer opptil 1 liter popcorn, gjør denne profesjonelle popcornmaskinen for hjemmet til en helt fantastisk høykvalitetsgave for de som virkelig ønsker å kjenne på følelsen av hjemmekino. Nyt varme og ferske popcorn hjemme i din egen sofa – med denne kvaliteten får du en nostalgisk designet maskin! Det være seg søt, krydret eller salt, så er varmesystemet, dvs. med eller uten fett på maiskolben, en fulltreffer for en kveld foran TV-en – akkurat som på festen, når man spiller med venner eller bare i mellomtiden.

Et målebeger til korn og olje følger også med dette tekniske vidunderet som har den stilige looken fra 50-tallet. De kompakte dimensjonene passer veldig godt også for små husholdninger, noe som bidrar til at Popcorn Maker får en lang levetid for alle de som har en stor svakhet for den lille, sprø forførelsen som mais har! En flott gaveidé!

Detaljinformasjon

Popcorn Maker Retro de Luxe

  • Tilbehør: Mais-målebeger (plassert i lokket).
  • Dimensjoner: Sokkel B 25 cm, L 28 cm, H 50 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T05:48:55+00:00