Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Popcornmaker Retro

kr 839
Incl. VAT
- +
Imponer vennene dine med det beste, ferskeste og sprøeste popkornet som du har laget helt selv (eller med hjelp av denne maskinen, da). Denne maskinen er superflott, har et retro og stilig utseende og blir et naturlig blikkfang på kjøkkenet.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

"Hot'n'fresh" lover slagordet på denne kule popkornmaskinen, og vi garanterer deg at den holder det den lover. Hør hvordan de friske popkornene popper mens dere venter på at filmen skal sette i gang. Maskinen opererer med et varmluftsystem, som gjør at du ikke trenger å bruke hverken olje eller smør. Den kompakte størrelsen gjør at den passer superbra inn på alle kjøkken, og det stilige designet blir en kul innredningsdetalj som imponerer vennene dine.

Dette er den perfekte gaven til alle som elsker popkorn, spesielt den helt ferske og nypoppede versjonen (og det er jo det som er best, ikke sant?)! Passer fint som bursdagsgave eller julegave. Ta en titt videre på hjemmesiden vår for enda flere kule og retro gaveideer.

Detaljinformasjon

Tilbehør: Målebeger (som befinner seg i dekselet)

  • Dimensjoner: 19,5x19,5x40 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-01-23T17:39:58+00:00