Trenger du hjelp?

Popkornlager for mikrobølgeovn

kr 165
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Med denne popkorn-lageren får man dekket sitt popkornbehov på null tid. Det er bare å legge i maiskorn, sette beholderen inn i mikrobølgeovnen i 3–6 minutter (følg nøye med på poppingen), og voilà; ferskpoppet popkorn til filmkvelden! En gave for alle som liker snacks, og for de som ikke kan leve uten popkorn!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Fersk popkorn på null komma niks – drømmen om nypoppet popkorn akkurat når du måtte ønske det blir sann med denne popkorn-lageren for mikrobølgeovnen. Den praktiske beholderen i silikon har et flott design og er en ypperlig gaveidé til alle som elsker popkorn, og hvem gjør vel egentlig ikke det? Poppet popkorn hører til enhver filmkveld i sofaen! Og veien til popkorn blir både lett og miljøvennlig med denne beholderen, alt du trenger å kjøpe i tillegg er en pakke tørket maiskorn (løst popkorn). Legg i 1–2 spiseskjeer av dette i beholderen, sett den i mikrobølgeovnen i ca. 3–6 minutter og kjenn den deilige popkorn-duften spre seg i rommet.

Ettersom beholderen bare veier litt over 200 gram og man ikke trenger stekeovn for å poppe popkornet, kan også barn bruke denne beholderen for mikrobølgeovn. Men alltid under oppsyn av voksne! På denne måten egner denne lille popkorn-makeren seg perfekt som gave for en familie, på samme måte som den glir rett inn som presang til et kollektiv eller generelt popkorn-fans i vennegjengen.

Detaljinformasjon

Popkornlager for mikrobølgeovn

  • beholder (med lokk) for 1–2 spiseskjeer med tørket maiskorn (popkorn)
  • ca. 3–6 minutter i mikrobølgeovnen forvandler maiskornene til friskt popkorn
  • materiale: silikon
  • størrelse forpakning: 58 x 44 x 34 cm
  • vekt: 0,23 kg

Produktomtaler

Write a review
2020-09-22T18:53:35+00:00