Trenger du hjelp?

Popkornlager for mikrobølgeovn

kr 165
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Med denne popkorn-lageren får man dekket sitt popkornbehov på null tid. Det er bare å legge i maiskorn, sette beholderen inn i mikrobølgeovnen i 3–6 minutter (følg nøye med på poppingen), og voilà; ferskpoppet popkorn til filmkvelden! En gave for alle som liker snacks, og for de som ikke kan leve uten popkorn!

eller

Beskrivelse

Fersk popkorn på null komma niks – drømmen om nypoppet popkorn akkurat når du måtte ønske det blir sann med denne popkorn-lageren for mikrobølgeovnen. Den praktiske beholderen i silikon har et flott design og er en ypperlig gaveidé til alle som elsker popkorn, og hvem gjør vel egentlig ikke det? Poppet popkorn hører til enhver filmkveld i sofaen! Og veien til popkorn blir både lett og miljøvennlig med denne beholderen, alt du trenger å kjøpe i tillegg er en pakke tørket maiskorn (løst popkorn). Legg i 1–2 spiseskjeer av dette i beholderen, sett den i mikrobølgeovnen i ca. 3–6 minutter og kjenn den deilige popkorn-duften spre seg i rommet.

Ettersom beholderen bare veier litt over 200 gram og man ikke trenger stekeovn for å poppe popkornet, kan også barn bruke denne beholderen for mikrobølgeovn. Men alltid under oppsyn av voksne! På denne måten egner denne lille popkorn-makeren seg perfekt som gave for en familie, på samme måte som den glir rett inn som presang til et kollektiv eller generelt popkorn-fans i vennegjengen.

Detaljinformasjon

Popkornlager for mikrobølgeovn

  • beholder (med lokk) for 1–2 spiseskjeer med tørket maiskorn (popkorn)
  • ca. 3–6 minutter i mikrobølgeovnen forvandler maiskornene til friskt popkorn
  • materiale: silikon
  • størrelse forpakning: 58 x 44 x 34 cm
  • vekt: 0,23 kg

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-11-14T16:06:10+00:00