Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Porsche - Bygg din egen motor

kr 1 900
Incl. VAT
- +
Den unike Porsche 6-Sylinder motoren - som allerede er blitt modifisert mange ganger i Porsche 911 - kommer nå som en funksjonell hjemmemodell! Med dette settet får man 280 deler som passer inn i det funksjonelle byggesettet med tenningsplugg og lyd, og der alle delene beveger seg som originalen. En flott gave til alle bilentusiaster!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Nå kan man nyte det som den fantastiske teknologien har å by på, med dette byggesettet der man kan bygge sin egen modell av den legendariske Porsche-motoren! Nå kan man endelig kikke under panseret på den flotte sportsbilen, med denne fullt funksjonelle modellen i en skala på 1:4 som her leveres med gjennomsiktig hus slik at man kan titte inn! Man trenger ikke være ingeniør for å kunne sette sammen denne realistiske kopien med 280 komponenter, inkludert simulerte gnist- og lydeffekter og deler som beveger seg som originalen! Med den flotte bruksanvisningen får man all den informasjonen man trenger for å bygge denne geniale modellen.

Porsche-modellen krever kun 3 stk. 1.5V-batterier (som ikke følger med pakken) og en grundig gjennomgang av bruksanvisningen før man begynner. Dette er en gave som vil fryde enhver bilentusiast, og alle som elsker å lære om tekniske hemmeligheter. Med denne gaveideen har man 2,5 timer med bygge-moro foran seg, så her er det bare å sette i gang! En gave som passer til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Porsche - Bygg din egen motor

  • Leveringsomfang: Sett med 2.0 liters Porsce-modell inkludert manual
  • Egenskaper: Settet består av 280 komponenter, uten lim og lodding, gjennomsiktig hus, bevegelige deler som originalen, simulert gnist og lyd
  • Inneholder nødvendige verktøy (skrutrekker, skruer)
  • Krever 3 stk. 1,5V batterier (AA) som ikke er inkludetrt
  • Målestokk: 1:4
  • Manual: 48 sider, detaljert steg-for-steg guide, tekniske beskrivelser, tips og triks mm.
  • Merk: Ikke egnet for barn under 14 år!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:17:55+00:00