Trenger du hjelp?

Porsche - Bygg din egen motor

kr 1 900
Incl. VAT
- +
Den unike Porsche 6-Sylinder motoren - som allerede er blitt modifisert mange ganger i Porsche 911 - kommer nå som en funksjonell hjemmemodell! Med dette settet får man 280 deler som passer inn i det funksjonelle byggesettet med tenningsplugg og lyd, og der alle delene beveger seg som originalen. En flott gave til alle bilentusiaster!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Nå kan man nyte det som den fantastiske teknologien har å by på, med dette byggesettet der man kan bygge sin egen modell av den legendariske Porsche-motoren! Nå kan man endelig kikke under panseret på den flotte sportsbilen, med denne fullt funksjonelle modellen i en skala på 1:4 som her leveres med gjennomsiktig hus slik at man kan titte inn! Man trenger ikke være ingeniør for å kunne sette sammen denne realistiske kopien med 280 komponenter, inkludert simulerte gnist- og lydeffekter og deler som beveger seg som originalen! Med den flotte bruksanvisningen får man all den informasjonen man trenger for å bygge denne geniale modellen.

Porsche-modellen krever kun 3 stk. 1.5V-batterier (som ikke følger med pakken) og en grundig gjennomgang av bruksanvisningen før man begynner. Dette er en gave som vil fryde enhver bilentusiast, og alle som elsker å lære om tekniske hemmeligheter. Med denne gaveideen har man 2,5 timer med bygge-moro foran seg, så her er det bare å sette i gang! En gave som passer til alle slags anledninger!

Detaljinformasjon

Porsche - Bygg din egen motor

  • Leveringsomfang: Sett med 2.0 liters Porsce-modell inkludert manual
  • Egenskaper: Settet består av 280 komponenter, uten lim og lodding, gjennomsiktig hus, bevegelige deler som originalen, simulert gnist og lyd
  • Inneholder nødvendige verktøy (skrutrekker, skruer)
  • Krever 3 stk. 1,5V batterier (AA) som ikke er inkludetrt
  • Målestokk: 1:4
  • Manual: 48 sider, detaljert steg-for-steg guide, tekniske beskrivelser, tips og triks mm.
  • Merk: Ikke egnet for barn under 14 år!

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-04-01T22:54:35+00:00