Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Power Nap – kontorpute

kr 209
Incl. VAT
- +
Denne flotte gaven gjør at man blir mer våken på kontoret! Kontorputen gjør at man endelig kan ta den berømte Power Nap-en når man ønsker det, og våkne med ny giv for dagens arbeidsoppgaver. Det er ofte søvnen som kaller når man begynner å miste konsentrasjonen (hvis det ikke er blodsukkeret som er lavt da, så klart).
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Power Nap-kontorpute – denne gaven er perfekt til alle som har en stressende arbeidsdag, som er over gjennomsnittet trøtte eller bare rett og slett liker tanken på å kunne sove hvor som helst, når som helst. Er man veldig trøtt på jobben hjelper det med en liten hvilestund, men hvor i all verden skal man sove? På gulvet? Nei, takk.

Med denne kontorputen har du alt du trenger til en deilig Power Nap, og den er mye mer praktisk enn tastaturet. Du vet hvordan det er: Du har nettopp spist lunsj, den sjette koppen med kaffe er drukket, men konsentrasjonen synker og øyelokkene er tunge som kampesteiner. Da er det bare én ting å gjøre, og det er å plukke frem kontorputa og ta seg en velfortjent hvil. Dette er en flott gave til venner, kollegaer eller samarbeidspartnere.

Detaljinformasjon

Materiale: Myk plysj

  • Fyll: Polyester
  • Mål: 33 cm 7 x cm 27 x cm
  • Håndvaskes

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T19:09:00+00:00