Trenger du hjelp?

Powerbank i diskettdesign – 2500 mAh

kr 209
Incl. VAT
- +
Aldri mer batteri-problemer! Denne Powerbanken i diskett-design er ikke bare stilig, men også svært praktisk. Bare plugg i mobiltelefonen med dårlig batteri, og batterier lades opp umiddelbart. En flott gaveidé til han eller hun som alltid har lavt batteri på telefonen. Og selvsagt også til de som ikke eier en diskett, (eller som aldri har sett en!).
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle vet at batteriet på mobilen alltid er tomt, når det virkelig trengs. Og ingenting er så skummelt som når mobilen skrur seg av. Denne praktiske Powerbanken sørger for holde pulsen nede, da den enkelt kan kobles til alt slags utstyr ved hjelp av en USB-kabel. Mottakeren av gaven vil derfor alltid ha et ekstra bærbart batteri i lomma, slik at mobilen aldri går tom for strøm. Bare plugg i "disketten", og se den lades opp i rekordfart!

En Powerbank er en fantastiske gaveidé til alle, da den kan brukes til å lade opp det meste. Og hvem har vel ikke en mobil som trenger full guffe hver eneste dag! En Powerbank er også en praktisk gave til de som er ofte ute på reise, og ofte er uten strømtilgang.

Detaljinformasjon

Powerbank i diskett-design – 2500 mAh

  • Leveringsomfang: Powerbank inkludert kabel til lading
  • Teknisk informasjon: DC 5V–1A 2500 mAh
  • Lithium-ion-batteri (kan ikke byttes ut)

Produktomtaler

Write a review
2020-07-10T12:07:55+00:00