Trenger du hjelp?

Praktisk kompass

kr 165
Incl. VAT
- +
Hvor kommer jeg fra? Og hvor er jeg på vei? Slike dype filosofiske spørsmål er enkle å svare på når man har et godt kompass for hånden! Dette er en veiviser man virkelig kan stole på, og kompasset fungerer derfor utmerket som gave til alle som gjerne tilbringer tid ute i naturen.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Takket være dette nøyaktige kompasset går man seg ikke vill i skogen når man mangler skilt og andre navigasjonsholdepunkter. Nålen i det robuste huset av solid metall, peker trofast mot Nord. Har man dette kompasset med seg på gåtur i skogen, en padletur i elva eller et hvilket som helst annet eventyr i det fri, trenger du ikke lenger bekymre deg for å gå deg vill!

Et velfungerende kompass er noe alle som beveger seg mye ute i naturen trenger, gammel som ung, og det sørger for at man alltid finner veien tilbake til campen, ildstedet, parkeringsplassen eller inngangen til kjøpesenteret. Derfor er dette en veldig aktuell gave å gi bort i forbindelse med jul eller bursdag, for eksempel når barnet fyller 13 år eller når noen du kjenner har bestemt seg for å gå en lengre fjelltur. En klassisk gave som begeistrer enhver utendørsentusiast i alle aldre!

Detaljinformasjon

Praktisk kompass

  • 8 x 6,5 x 3,5 cm (lukket)
  • materiale: metall, plast

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T12:41:27+00:00