Trenger du hjelp?

Pussig telefonhøyttaler "Horn"

kr 69
Incl. VAT
- +
Når det er ment å være virkelig høyt! Den morsomme telefonhøyttaleren "Horn" gjør enhver smarttelefon om til en boombox. En morsom og fullt funksjonell gave til musikkelskere.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Den morsomme telefonhøyttaleren "Horn" gjør smarttelefonen om til et musikkanlegg – en morsom idé til hverdagslig bruk. Høyttaleren er ekte og lett med bare 40 gram på skalaen. Den er laget av 100 prosent resirkulert papir og fungerer uten batterier, bare ved å bruke fysiske prinsippene. Den er også økologisk og miljøvennlig. Det er tydelig at det er profesjonelt

DJ-systemet med det lille hornet, og med en god lydintensitet og bass trenger ikke å komme nærmere noe som skyldes at lyden er betydelig høyere og klar for både vorspiel som andre anledninger. En smart lyd for alle! En vakker gave for musikkelskende eiere av en smarttelefon som kan inspirere til økologisk og nyskapende design. Denne er også fin som en liten gave, for eksempel om du er invitert til en økologisk brunsj i parken. Musikken er vennlig og verten trenger ikke et mer komplekst system.

Detaljinformasjon

Pussig telefonhøyttaler "Horn"

  • Materiale: 100% resikurlerbar papp
  • Mål: 12 x 17 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T14:45:47+00:00