Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Pute med foto i dobbel hjerte-form

  kr 299
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Et blikkfang på sofaen og et koselig tilbehør til koselige øyeblikk. Fotoputen karakteriseres av et unikt trykk av ditt valg, med tanke på en meget spesiell person. Et hyggelig feriebilde, parfoto, et bilde av familien eller et hyggelig motiv av kjæledyret: valget er ditt – samlingen å velge fra er helt sikkert veldig stor, men du finner nok raskt det bildet som utpeker seg som noe som du alltid vil ha nært i form av denne puten.Bildet er ikke bare trykket rett på den hvite puten, det trykkes i form av et dobbelt hjerte, som en påminner om din kjærlighet for mottageren. Puten, sammen med det selvvalgte bildet, vil sette et smil på ansiktet til kjæresten din, foreldrene dine eller bestevennen din. En langvarig glede og oppmerksomhet, som byr på koselige, avslappende stunder!

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 299

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Et nydelig minne fanget i to vakre hjerter: Puten viser et bilde du har valgt for mottageren, som er kjærlig plassert i de doble hjertene som lener seg mot hverandre. Gi bort et hyggelig øyeblikk for mimring og kos – en fin idé og en romantisk overraskelse!

  Detaljinformasjon

  Pute med foto i dobbelt hjerte-form

  • Medfølger: En pute
  • Egenskaper: Koselig og myk med skjult søm, glidelås, satengfinish med personlig foto i dobbel hjerte-form
  • Materiale: 100% polyester
  • Farge: Hvit
  • Mål: 37 x 37 cm

   Produktomtaler

   Write a review
   2020-09-21T09:38:39+00:00