Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Pute med grafikk-hjerte til morsdag

  kr 279
  Incl. VAT
  - +
  FREE SHIPPING

  Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

  Denne varme og koselige hjerteputen er vår absolutte favoritt som morsdagsgave i år, og den vil garantert glede den flotte mammaen din! Med det stilfulle hjertet på framsiden og en personlig tekst i banneret rundt, ser puten like kul ut som den er deilig å legge hodet ned på etter en lang dag.

  * Påkrevd felt

  This gift is popular! Only 1 item left

  kr 279

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Når det gjelder puter, så finnes det bare én regel: man kan aldri ha for mange! Dette er noe vi tror fast på, spesielt etter at vi først så denne herligheten av en pute. Med det kule, grafiske hjertedesignet på fronten er denne puten rettet mot våre kjære mødre, og passer dermed perfekt til morsdag, spesielt også fordi den faktisk kan gjøres helt unik med trykk av navnet til moren din, samt en helt personlig hilsen til henne. Hvis mamma får denne puten som forteller henne at hun er verdens beste i morsdagsgave, vil hun garantert bli rørt!

  Med en størrelse på 40 x 40 cm er puten helt perfekt for mange formål: enten det er en ren pyntepute som får sin faste plass i sofaen, som hodepute når det er tid for en liten middagshvil eller som behagelig ryggstøtte når man sitter i sin favorittstol, så vil puten fylle sin funksjon. Like koselig og dekorativ, som unik og personlig gave i anledning morsdag!

  Detaljinformasjon

  Pute med grafikk-hjerte til morsdag

  • påskrift velges ved bestilling
  • vennligst ikke bruk spesialtegn!
  • størrelse: 40 x 40 cm
  • materiale:
  • overflatemateriale: 100 % Polyester
  • fyll: 100 % Polyester

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-07-09T05:46:10+00:00