Trenger du hjelp?

Pute med print "jubileum"

kr 325
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

En personlig gaven til jubileet – og til å kose med: denne puten med navn til gavemottakeren er ikke bare vakker å se på, den får også hedersplassen i sengen eller på sofaen. Man kan ta den stolt i armene sine og klemme den! En stilig og orginal idé som dine slektninger garantert vil se frem til!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 325

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Klassisk og imponerende, uten å være påtrengende: Den vakre puten ser virkelig bra ut til et jubileum, og har et personlig preg etter ditt valg med mottakerens navn og nåværende alder påført de silkeaktige sofaputene.

Velg blant de sterke fargene som putene leveres i, og putene vil passe til nesten alle sofaer. Dermed kan du være sikker på at gaven ser bra ut og ikke virker forstyrrende. Utover dette vinner den uvanlige jubileumsgaven også på det faktum at puten er vakker og koselig. Både som ren dekorasjon og for en ettermiddagslur!

"60 (år) bestefar Hans" eller "40 (år) tante Kari." – vis med denne gaven at et jubileum er en god grunn til å være stolt av seg selv. En god idé til alle bursdager med runde tall!

Detaljinformasjon

Pute med print "jubileum"

  • Jubilee-puter i forskjellige farger
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Navn (hendelse) og alder velger du

    Materiale:
  • Yttermateriale 100 % polyester
  • Fylling 100 % polyester. Avtagbart trekk (glidelås). Kan vaskes på opp til 40 ° C

Produktomtaler

Write a review
2020-07-07T12:35:04+00:00