Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Pute med trykk "Mr. & Mrs."

kr 345
Incl. VAT
- +

Leveringstid: PÅ LAGER

De elegante sofaputene «Mr. & Mrs.» beviser at ektefølte, nydelige gaver har ingenting å gjøre med knalle farger, frynser eller dusker! Navnet du velger står trykket i nydelige, snirklete bokstaver på fremsiden av den glatte puten under. Overrask kjæresten eller foreldrene på bryllupsdagen, brudeparet på bryllupsdagen eller andre hjertelige anledninger!
  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Den meget personlige puten med navn gjør seg utmerket på hedersplassen i sofaen! På puten med glatt, silkemyk overflate står det med snirklete bokstaver «Mr. & Mrs.» etterfulgt av navnet du velger. De vakre sofaputene både ser og føles bra ut på samme tid. Som et flott tilbehør for sofaen eller soverommet matcher puten nesten alle farger, takket være det klassiske svarte og hvite designet, ikkeno’ problem å matche med sofaen eller sengeteppet!

En meget god bryllupsgave eller gave på bryllupsdagen. Gi venner eller familiemedlemmer noe som vil minne de om den vakreste dagen i deres liv. Eller overrask mannen eller kona (eller foreldre eller svigerforeldre) på bryllupsdagen med svært personlige, stilige sofaputer – en nydelig, personlig gaveidé som gir langvarig glede, uansett anlednin

Detaljinformasjon

Pute med trykk "Mr. & Mrs."

  • Trykk med opptil 10 tegn. OBS! Ikke bruk spesialtegn
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Avtakbart trekk (glidelås). Kan vaskes på 40 grader

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-10-22T08:32:29+00:00