Trenger du hjelp?

Pute med trykk "Original Since"

kr 325
Incl. VAT
- +
FREE SHIPPING

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

I skjær svart, lyseblå (eller til og med skinnende rosa?) kan du sørge for en skikkelig original bursdagsgave, en meget individuell glede med et unikt, påfallende design! Den personlige puten med robust utseende er ikke bare trykket i din ønskede farge, selv trykket med fødselsåret og navnet på mottakeren er så kul at hele puten utgjør et skikkelig blikkfang i stua til mottakeren.Samme hvor macho utseende puten har, er den med sin myke, skinnende overflate overhodet ikke grov mot hodet eller ansiktet. Blikkfanget liggende i sofaen eller sengen viser ikke bare stolt frem «The Original»/bursdagsbarnets pute, den gjør seg meget godt i armkroken! Om actionfilmen kanskje er litt røff eller skummel … Den personlige puten for tøffe menn og kvinner er perfekt som bursdagsgave, men også for å glede andre ved anledninger som jul. Super idé!

* Påkrevd felt

This gift is popular! Only 1 item left

kr 325

eller

Other customers bought

Beskrivelse

OBS, the Original! Den kule puten «Original Since» minner om den amerikanske Army-stilen for skikkelige hardbarka menn og kvinner. Med fem knallfarger å velge mellom, personlig bursdagsår og navn på puten er den nesten like unik som personen som får gaven. Røff gaveidé!

Detaljinformasjon

Pute med trykk "Original Since"

  • Med fødselsår og navn (maks. 15 tegn)
  • Dessverre ingen spesialtegn i trykk
  • Fem trykkfarger å velge mellom
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Avtakbart trekk (glidelås)
  • Kan vaskes i vaskemaskin på 40 grader

Produktomtaler

Write a review
2020-08-14T17:12:31+00:00