Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Pute med trykk – "Star of Fame"

  kr 325
  Incl. VAT
  - +
  Denne stjernen er mye bedre enn den man finner på det berømte fortauet i Hollywood – denne kan du nemlig kose med! Nå har du muligheten til å hedre noen som har gjort en stor innsats for verden, ved å gi bort denne fantastiske puten med eget trykk av "Star of Fame"! Oppdag stjernen i de som står deg nærmest!

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Hvem er den store stjernen i ditt liv? Er det moren din, søsteren din eller kanskje det er kollegaen som alltid hjelper deg når du stresser rundt på jobben? Vis vedkommende at de er stjernen i ditt liv ved å gi bort denne morsomme gaven – et eget "Star of Fame"-putetrekk! Da kan man kan hvile hodet i visshet om at man er en virkelig stjerne, og at man virkelig settes pris på!

  Med sin silkemyke overflate og sitt unike trykk, vil denne gaven sørge for at man føler seg som en Hollywood-stjerne der mottakerens eget navn står trykket på puten. Dette blir den nye favoritten i sofakroken, og gir mange spørsmål når gjestene kommer på besøk. Med denne unike puten kan du lage dine egne personlige putetrykk, og gi bort gaven som setter et smil på mottakerens munn. For hvem vil vel ikke føle seg som en stjerne i sitt eget hjem? Og bli sett på som en av sine kjære? En artig gaveidé til den som fortjener en liten oppmerksomhet!

  Detaljinformasjon

  Pute med trykk – "Star of Fame"

  • Kan gjøres personlig med selvvalgt navn (ingen spesielle tegn)
  • Glatt og skinnende overflate
  • Materiale: 100 prosent polyester
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Trekket kan tas ut (glidelås), og kan vaskes opp til 40 grader

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-07-13T20:16:02+00:00