Trenger du hjelp?

Putesett "Boombox"

kr 735
Incl. VAT
- +
Et virkelig strålende blikkfang! Putesettet "Boombox" vil absolutt være et blikkfang i stuen! De tre putene ser ved første øyekast utrolig ekte ut, som et hi-fi-system fra 80-tallet, og begeistrer teknologifans og alle med kule, levende ideer – en veldig god gaveidé for menn!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Stilig, kul og kosete på en gang: Boombox-putene er den perfekte ideen for menn. Puten kan skape entusiasme for din venn eller bror, noe du garantert ikke har tenkt på! Settet med hi-fi-system og to høyttalere ser bra ut på sofaen og sørger garantert for en god stemning for mottakeren. Ideen om sofaputen som en høykvalitetsinvestering for å kamuflere er absolutt morsom!

Det trykte bildet av en kassettspiller er så realistisk og detaljert at man først må tenke over om sofaen eller sengen virkelig kan være et stereoanlegg. På avstand, før puten er innen rekkevidde, er også det tekniske utseendet svært realistisk. Men i det lange løp er det vanskelig å skjule hvor behagelig myke og håndterlige de er. Putesettet er ideelt for musikkentusiaster og enhver som er interessert i retrodesign. En utmerket gaveidé til jul, bursdag eller andre spesielle anledninger!

Detaljinformasjon

Putesett "Boombox"

  • I tre deler: 1 x installasjon, 1 x høyttaler
  • Mål: 40 x 40 cm
  • Materiale: Polyesteromslag som tas av og vaskes på opptil 40°C

Produktomtaler

Write a review
2020-01-20T00:14:36+00:00