Trenger du hjelp?

«Pyntekjole»-forkle

kr 279
Incl. VAT
- +
Hva er vel bedre enn et ferdigpyntet forkle når man skal lage god mat til familie og venner? Her får du et artig forkle som passer for de som liker å pynte seg til enhver anledning. Det moteriktige forkleet ser ut som en pyntekjole med detaljer i rosa og sølv som ligner på smykker og blomster. Et lekkert tilbehør for den som er opptatt av elegant bekledning, selv når man lager mat!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Med dette forkleet blir du en chic dame uansett hva slags mat du lager. Det viktigste er at du føler deg som en dronning på kjøkkenet, enten du serverer brødskiver eller en femretters middag! Og med dette forkleet gjør det ingenting om du søler eller får flekker på deg. Denne «pyntekjolen» er nemlig lov å skitne ut!

Et «pyntekjole»-forkle er den perfekte gaven til hun (eller han?) som liker å pynte seg uansett anledning, og er et sjarmerende tilbehør som vil underholde både deg selv og dine gjester. Enten du lager mat til familie, venner eller ektefellen, er dette forkleet like underholdende som maten du serverer.

Detaljinformasjon

»Pyntekjole»-forkle

  • Innhold: Et forkle.
  • Beskytter deg mot flekker og matsprut
  • Materiale: bomull
  • Trykket detaljer i sølv og rosa
  • Mål: 71,5 x 89 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2020-05-25T00:28:26+00:00