Trenger du hjelp?

Rackpack – Gravert gaveboks for vin og ost

kr 519
Incl. VAT
- +
Ost og vin er en utrolig populær kombinasjon, og passer perfekt som gave. Overrask en kjær kollega, venn eller slektning med en deilig vinflaske og en passende ost til med denne ost- og vinboksen fra RACKPACK. Som om ikke dette var nok, så får du også med en personlig gravering på boksen. Dette er en smakfull og personlig gaveidé!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Denne boksen i tre er som et kinderegg! Det første man legger merke til er den personlige graveringen som forener et spesielt årstall, et navn og en vakkert buet tekst. Deretter drar man opp lokket og får se en smakfull vin og en lekker ost. Og som om ikke det var nok, så er frontalbrettet også et skjærebrett laget av bambus! På denne måten kan man dele opp osten med det samme og servere den til gjestene. Hvis man ikke ønsker å gi bort ost i tillegg til vinen, så kan man heller legge i en ekstra flaske vin – for eksempel en hvitvin i tillegg til rødvinen, så gir du bort noe for enhver smak.

Dette er overhodet ingen engangseske. Hvis den blir gitt i fødselsdagspresang, julegave eller i sammenheng med en annen anledning, kan den stadig brukes på nytt – for eksempel til den deilige pikniken i parken på sommerstid. Og skjærebrettet med den personlige graveringen er en fin detalj å bruke i hverdagen. Rett og slett en vakker og overraskende gaveidé!

Detaljinformasjon

Rackpack – Gravert gaveboks for vin og ost

  • Med personlig gravering (ikke bruk spesialtegn): årstall, navn og buet tekst (i eksempelet som vises: "happy birthday")
  • Oppbevaringsenhet med to rom (avsett til vin og ost):
  • Multifunksjonelt brett: bokslukker og skjærebrett i ett
  • Materiale: Tre (skjærebrett i bambus)
  • Størrelse: ca. 12 x 21 x 40 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-09-23T09:22:24+00:00