Trenger du hjelp?

Ramme til skolebildet – Gave til læreren

kr 399
Incl. VAT
- +
En flott lærer fortjener en flott gave: Denne elegante rammen i høy kvalitet, er den perfekte gaven til læreren når man endelig er ferdig på skolen. En ramme med klassebilde og personlig tekst – en flott gave til læreren som har fulgt elevene gjennom mange år! En super gaveidé fra hele klassen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Enten det er skoleavslutningen som nærmer seg, eller man bare føler behov for å hedre sin favorittlærer. Her er den perfekte gaven for å takke læreren for dennes gode innsats gjennom mange år! Gi bort en nydelig ramme med gravert tekst og med bilde av hele klassen. En personlig og stilig gave som garantert vil bli satt stor pris på av læreren! Den elegante rammen fra Philippi er designet for bilder med dimensjoner på 10 x 15 cm. Både øvre og nedre del av rammen kommer i en skinnende sølvfarge, laget av polert nikkel i høyglans.

Skriv gjerne en hilsen til læreren på de fire tilgjengelige linjene, og takk for alle de gode årene dere har hatt sammen! Hva med en liten uhøytidelig utnevnelse, som "Verdens beste fysikklærer" eller "Verdens kuleste mattelærer"? En flott gaveidé som viser at man setter pris på sin lærer. Og med kloke og velvalgte ord, kan man bevise at de mange og lange skoleårene ikke var forgjeves!

Detaljinformasjon

Ramme til skolebildet – Gave til læreren

  • Leveringsomfang: Bilderamme inkludert glass, med personlig gravering
  • Egenskaper: Passer til bilder med en størrelse på 10 x 15 cm, og som kan både henges og settes på bordet
  • Kan graveres med egen tekst (fire linjer rundt kanten av bildet)
  • Farge: skinnende sølv
  • Materiale: polert nikkel, glass
  • Mål: 16,3 x 15,3 x 0,8 cm
  • Merk: Vennligst ingen bruk av spesialkarakterer!

Produktomtaler

Write a review
2020-05-29T19:13:06+00:00