Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Reddhare – dekor

Fra kr 69
Incl. VAT
- +
En fin dekorasjonsidé til alle humoristiske hare-entusiaster. Denne figuren, laget av harpiks, er en skikkelig feiging! Men du liker ham uansett, selv om han lukker øynene fordi han er redd. 1 av 3 vakre farger å velge mellom. Reddharen er en morsom og overraskende gave som dekorasjon.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Oops! Vi vet ikke hva det er som har skremt den lille haren slik at han lukker øynene og ikke vil se. Men vi vet nøyaktig dette: reddharen er en stor feiging og samtidig en morsom, liten dekorasjon og naturlig leke for de som elsker harer. Den er laget av solid syntetisk harpiks, noe som gjør at haren tåler et lite fall. Og med de praktiske målene på 5,5 x 7 x 12 cm passer den inn på flere steder i leiligheten: enten det er på kjøkkenet, i stuen eller på balkongen.

Vi ønsker å beskytte den lille harefoten når han berører gulvet. Den er bare rett og slett vakker og morsom der den står. Fås i 3 forskjellige farger og er en flott gaveidé for entusiaster som liker lekne dekorasjoner og harer, og som også setter pris på en spesiell variant!

Detaljinformasjon

Reddhare – dekor

  • Fargevalg: Grå / rosa / hvit dekorativ hare som "holder for øynene"
  • Mål: 5,5 x 7 x 12 cm
  • Materiale: Harpiks

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-19T06:45:14+00:00