Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Regnponcho "Vespa" til barn

Fra kr 345
Incl. VAT
- +
Alle som har barn vet at de ikke bryr seg om regnvær, de hopper og leker allikevel! For å holde dem tørre og forholdsvis rene er denne praktiske regnponchoen med hette helt super. Ekstra kult er det at den har trykk av en klassisk Vespa! Ponchoen er tilgjengelig i to forskjellige utførelser: «The Secret of Happiness is Freedom» trykket på blå bakgrunn, ved siden av en rød Vespa og dens logo.På den gule varianten er Vespaen mintgrønn og har trykket på seg teksten «Life is Beautiful» - spesielt på regnværsdager! Denne praktiske regnponchoen er en nydelig gave til barn i alderen 5-10 år, egnet for bursdager og julegaver, spesielt om høsten. Om du vil kjøre matchende stil i hele familien, kan du bestille tilsvarende regnponcho i voksen-modellen!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Stort design til små mennesker. Denne praktiske regnponchoen for barn har trykk av en Vespa i klassisk design. En nydelig gave for barn som elsker å hoppe i sølepytter når det regner, og til foreldrene deres som må vaske klærne etterpå!

Detaljinformasjon

Regnponcho "Vespa" til barn

  • Fås i to utførelser: Gul og blå
  • One size for barn i alderen 5-10 år

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-12-13T12:39:37+00:00