Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Regnponcho "Vespa"

Fra kr 365
Incl. VAT
- +
Den festlige utførelsen på denne praktiske regnponchoen lyser opp humøret ditt, selv på regnværsdager. En stilig gave til alle som farter rundt i all slags vær – Vespa-ryttere, syklister, turgåere og andre som tilbringer mye tid utendørs.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Det kjente uttrykket om at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær, bekreftes på best mulig måte med regnponcho «Vespa». Ponchoen er stor og med en romslig hette. Den holder hodet og overkroppen tørr uten å begrense bevegelsesfriheten. De muntre fargene og den snertne Vespaen gir humøret et ekstra løft. Den gule ponchoen har sitatet «Life is Beautiful» trykket på, den blå har sitatet «The Secret of Happiness is Freedom».

Ponchoen har også trykk av den klassiske Vespa-logoen i matchende farge. Det er jo ikke alltid fint vær i Italia heller. Denne ponchoen er en fin oppmerksomhet til alle som farter mye i dårlig vær. Den utrettelige turgåeren, hundepassere, allværssyklister og selvfølgelig Vespa-ryttere – alle vil garantert få nytte av denne praktiske gaven.

Detaljinformasjon

Regnponcho "Vespa"

  • Fås i to forskjellige varianter: gul og blå
  • One size for voksne

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-17T01:29:05+00:00