Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Reisepute med naturmotiv

Fra kr 165
Incl. VAT
- +
Med denne reiseputen i naturmotiv sover du behagelig når du er på ferie og reiser – enten du er i et fly, et tog, en båt eller i en bil. Velg mellom to utførelser: den rette trestammen eller den bøyde hesteskoen med gressmotiv. Utmerket gaveidé til en person som er mye på farten!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Reiseputen med naturmotiv kombinerer iøynefallende design med praktisk nytte. Som gave for den som er mye ute å flyr, yrkessjåfører eller andre som er mye på farten, er den rett og slett uvurderlig. Man kan velge mellom to designvarianter: den rette trestammen som er forvekslende lik en trekubbe, men selvfølgelig mye mykere enn det. Alternativt finnes også en hesteskoformet pute med et friskt gressmotiv, som er ekstra bra for nakke når man sover i sittende stillinger.

Begge putene er laget av holdbar polyesterstoff og lycra, og de er fylt med mikroperler av polystyren som gir mye komfort og en myk liggefølelse, enten man ligger på en benk i parken eller sitter på et fly. Takket være den kompakte størrelsen, passer puten også svært godt i håndbagasjen. Dermed er dette en gave som passer for alle reiseglade mennesker som setter pris på å sove litt mellom slagene.

Detaljinformasjon

Reisepute med naturmotiv

  • størrelse: lengde 37,5 cm, bredde 15 cm, høyde 15 cm
  • materiale: 87 % polyester 13 % elastan, fyll: 100 % polystyren

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-21T03:10:13+00:00