Trenger du hjelp?

Reisevesker "Bon voyage"

kr 419
Incl. VAT
- +
Denne gaveideen er perfekt for reiseglade venner som elsker å holde orden i tingene sine. Fem forskjellige reisevesker sorterer på en enkel og praktisk måte innholdet i kofferten eller ryggsekken, slik at man slipper å lete etter det man trenger. CLEAN skiller de rene klærne dine fra de skitne, som selvfølgelig skal plasseres i DIRTY. En superkul gave til en som skal ut på reise!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Travel, voyager, viajar: uansett hvor din neste reise bringer deg, er vi sikre på at disse praktiske reiseveskene kommer til å komme godt med i kofferten eller ryggsekken. Reiseveskene ”Bon Voyage” er det perfekte organiserings-tilbehøret å ha med på reisen da de på en enkel og oversiktlig måte sorterer innholdet ditt i reisebagen. Hvem vil at skittent tøy skal ligge sammen med rent, liksom? Og hvor er den forbaskede laderen nå igjen! Dette blir passé når du har disse praktiske reiseveskene for hånden.

Settet inneholder fem tøyvesker laget av bomull i tre ulike størrelser. De kommer i både svart og hvit farge, med et morsomt silketrykk i form av: CLEAN, DIRTY, KABELSALAT (her samler du alt av elektroniske duppeditter), SCHNICK SCHNACK (for duppeditter som ikke er av elektronisk art) i tillegg til en veske trykket med ordet ”reise” på forskjellige språk. Kult, ikke sant? Stilig og praktisk, og en utrolig god gaveidé til en som elsker å reise! God tur, Gute Reise og Buen viaje!

Detaljinformasjon

Reisevesker "Bon voyage"

  • materiale: 100 % bomull
  • farge: svart eller hvit med silketrykk og metallanheng
  • innhold: 1 x stor, 2 x mellomstor og 2 x liten
  • størrelse:
  • liten: 20 x 30 cm
  • mellomstor: 27,5 x 37,5
  • stor: 35 x 45 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-05-31T04:41:03+00:00