Trenger du hjelp?

Reklamasjon og garanti

Dette er et supplement til våre kjøpsvilkår og påvirker ikke din rett til å benytte deg av den juridiske angreretten. Vi henviser til kjøpsvilkårene for utfyllende informasjon vedrørende reklamasjon og garanti.

 

Reklamasjon og garanti

Når du handler hos Gaveideer.no kan du klage på opprinnelige feil og mangler ved produktet innen 24 måneder etter at du mottok varen. Dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år. Om du mottar en defekt vare fra oss ber vi deg ta kontakt innen rimelig tid etter at du oppdaget mangelen, med en detaljert beskrivelse av defekten. Dermed kan vi bekrefte at du har rett til å heve kjøpet og hjelpe deg med returneringen av varen. For varer med feil og mangler som gir rett til reklamasjon og som ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk eller anvendelse av produktet, kan du:

  • Sende varen i retur og få et erstatningsprodukt eller verdigavekort
  • Sende varen i retur og få pengene tilbake
  • Få et avslag i prisen, som kan benyttes til reparasjon.


Vår returadresse:
Gaveideer Granada AS
c/o Bring
1669 Rolvsøy

OBS! For alle reklamasjoner ber vi deg henvende deg til info@gaveideer.no. Om din reklamasjon er berettiget, sender vi deg en returetikett som du må klistre på pakken og som dekker fraktkostnadene tilbake til oss. Pakken sender du så per post til oss. Det kan gå opp til 14 dager fra du sender varen i retur, til du mottar et nytt produkt eller får pengene tilbakebetalt.

 

Angrerett

Du har rett til å avbestille en bestilling hos oss innen 14 dager uten å måtte oppgi en grunn for avbestillingen. Avbestillngsfristen gjelder

  • for 14 dager fra den dagen du mottar bestillingen
  • ellers i 14 dager fra den dagen du inngår kjøpskontrakten

For å benytte deg av angreretten må du ta kontakt med oss for å meddele at du ønsker å kansellere den enkelte bestillingen.

 

Refundering

Når du benytter deg av angreretten tilbakebetaler vi deg alt du har betalt oss for bestillingen, inkludert prisen for produktet og leverings-og fraktkostnader (utenom fraktkostnader som du har valgt selv som ikke er lavest prisede fraktmetode, vi tilbakebetaler deg fraktkostnaden tilsvarende gunstigste frakalternativ for din adresse). Dette tilbakebetaler vi deg straks, senest innen 14 dager etter at vi mottok din melding om avbestilling.

For tilbakebetalingen benytter vi samme betalingsmiddel som du brukte ved betaling av bestillingen, om du ikke informerer oss om at du ønsker et alternativt betalingsmiddel for tilbakebetalingen. I alle fall vi du ikke bli belastet en kostnad for denne tilbakebetalingen.

Vi forbeholder oss retten til å avvnete tilbakebetalingen inntil vi har mottat varene du sendte oss i retur, eller inntil du har sendt oss et bevis på at varende har blitt sendt tilbake til oss. Du har en frist på 14 dager på å sende oss eller eventuelt overlevere varene du har avbestilt. Denne fristen er oppretthold om du sender oss varene i retur innen utløpet av disse 14 dagene.

Vi betaler for kostnadene for tilbakesending av varene.

Om det viser seg at du har behandlet varen(e) på en måte som betydelig forringer varen(e)s beskaffenhet, egenskaper, funksjoner eller verdi, utover din rett som forbruker til å foreta nødvendige undersøkelser av varen(e) for å fastslå varenes art, egenskaper og funksjon, vil vi kreve at du dekker dette verditapet.

2020-08-15T01:41:36+00:00