Trenger du hjelp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Legg til ny tekst
Arial
  • Maksimal bildestørrelse. 10MB
  • Kompatibel datatype. gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller dra og slipp
  Quality of selected imagel

  Rektangulær gaveboks med bilde

  kr 369
  Incl. VAT
  - +
  Når mottakeren åpner denne vakre gaven, kommer han eller hun garantert til å bli positivt overrasket. Hvem kan ikke like en vakker rektangulær gaveboks med et personlig bilde trykket på? Svært god gaveidé til både kjæresten, foreldre eller venner.

  eller

  Other customers bought

  Beskrivelse

  En vakker sølvfarget gaveboks som kan trykkes med et personlig bilde av høy kvalitet, er en unik og stilfull gave i seg selv, men gir også rom for en ekstra overraskelse inni! Her åpnes det opp mange muligheter – et dikt, et gavekort eller en flybillett, kanskje? Bare fantasien setter grensene for hva du kan fylle denne vakre og personlige gaveboksen med.

  Gaveboksen fungerer som gave i mange sammenhenger. Hva med å fylle den med bilder fra barndommen og gi til din beste venninne i bursdagsgave? Eller planlegger du å fri til kjæresten? Da kan du la denne boksen trykkes med favorittbildet av dere to, og så gjemme ringen inni boksen. Han eller hun kommer ikke til å skjønne at det dreier seg om en eske med en forlovelsesring i ettersom den jo har helt feil størrelse. Rett og slett en genial gaveidé for en slik romantisk anledning.

  Detaljinformasjon

  Rektangulær gaveboks med bilde

  • farge: sølv
  • størrelse: 19,8 x 12,8 x 5 cm
  • trykkflate: 19,4 x 12,4 cm

  Produktomtaler

  Write a review
  2020-09-24T14:41:22+00:00