Trenger du hjelp?

Rengjøring for berøringsskjermer – smarttelefon og nettbrett

kr 69
Incl. VAT
- +

Leveringstid: Dette produktet er ikke lenger på lager. Klikk på knappen nedenfor og bestil et lignende produkt fra vår norske partner YourSurprise.no

Rengjøring for berøringsskjermer: noe alle trenger, men få bruker! Har du noen gang tenkt på hvor mye skitt og fett som samler seg på en berøringsskjerm, og som derfor kan svekke effekten av denne? Denne rengjøringsenheten for smarttelefon og nettbrett er redningen!

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Alle ønsker vi oss en smarttelefon med en skjerm som er strålende ren uten fettflekker. Realiteten derimot, er ofte en ganske annen. Å bruke klær eller papir til å tørke av, gir liten eller ingen effekt. Redningen er rett og slett denne rengjøringsenheten som fjerner smuss og fettflekker på et blunk.

Rengjøringsenheten består av to sider som kan brukes: den ene er laget av frotté og brukes til grovere flekker som har størknet, den andre er av mikrofiber og fjerner enkelt støv og fettflekker.

Gi den gode følelsen som en ren berøringsskjerm gir i gave, det kan vi alle sette pris på. Super idé til enhver eier av smarttelefoner eller nettbrett – men kanskje ekstra bra til den som aldri rengjør skjermen sin og som dermed fortjener å oppleve hva en fullt fungerende berøringsskjerm innebærer!

Detaljinformasjon

Rengjøring for berøringsskjermer – smarttelefon og nettbrett

  • 2 sider for rengjøring:
  • frotté (for grovere flekker)
  • ekstra lettvint!

Produktomtaler

Write a review
2020-08-03T14:40:51+00:00