Trenger du hjelp?

Retro Games Controller

kr 249
Incl. VAT
- +
En videospillreise til fortiden via Plug and Play: Med denne retro spillkonsollen kan du spille opptil 200 forskjellige 8-bit-klassikere på TV-en din, akkurat som på 80- og 90-tallet. Det er bare å "plug" og "play"! En kul gaveidé for alle fans av de kuleste videospillene fra en svunnen tid.
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Blir du med på en runde tv-spill med høy nostalgisk verdi? Dette er en liten og superpraktisk gadget. Retro Games Controller tar deg og vennene dine med på en reise tilbake til 80-tallet da 8-bit-spillene lyste opp stuene over det ganske land. Det er bare å koble konsollen til TV-en hjemme og sette i gang! Alt som trengs for å spille er RCA-innganger (rød, hvit, gul) på TV-en og 3 AAA-batterier.

De over 200 spillene tilbyr alt som spillhjertet begjærer. Her kan du samle hele familien til spillkveld og live opp igjen 80- og 90-tallet. Kult, ikke sant? Den geniale Retro Games Controller anbefales til alle som er unge til sinns, uansett biologisk alder. Dette er en perfekt gave til neste bursdag, jul eller som en ekstra oppmerksomhet til noen du bryr deg om.

Detaljinformasjon

Retro Games Controller Video Game Controller med 200 8-bit-spill

  • Inkludert:
  • RCA-kabler for audio/video-tilkobling og instruksjoner er inkludert i leveransen
  • 3 x AAA-batterier er nødvendig (ikke inkludert).
  • Materiale: Plast og gummi
  • Vekt: 0,11 kg
  • Mål: 7 x 5 cm

Produktomtaler

Write a review
2020-01-28T17:42:57+00:00