Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Retro Vespa-kalender

Fra kr 279
Incl. VAT
- +
Et ekte blikkfang, ikke bare for diehard Vespa-fans: Den nostalgiske utformingen av Vespa-kalenderen gir rommet en spesiell sjarm. En vakker gave for scooter-førere, de designglade og kalender-fans.
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Stopp kaoset med papir fra avrivningskalender, her kommer en absolutt fantastisk og avfallsfri Vespa-kalender! Den er laget av høykvalitetspapp og designobjektet viser klassiske Vespa-motiver i en nostalgisk stil. Den gjeldende datoen kan stilles inn ved hjelp av navigeringen på platen – et koselig rituale om morgenen der man har noe å se frem til – både fordi det er hyggelig og fordi man får se de klassiske motivene daglig.

Du kan velge mellom to versjoner: en rask Vespa-jente i pin-up-stil på en rød bakgrunn, eller en ren scooter med italiensk tricolor på gul bakgrunn. Den legendariske Piaggio-logoen er selvfølgelig alltid med deg! Et praktisk designobjekt for alle steder der dagens dato er kjekk å ha lett tilgjengelig – for eksempel kjøkkenet eller kontoret. Denne kalenderen er en fin gave til de som liker flotte scootere og nostalgisk design.

Detaljinformasjon

Retro Vespa-kalender

  • Mål: 27 x 37 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-22T12:02:12+00:00