Trenger du hjelp?
52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Revolver-kopp

kr 125
Incl. VAT
- +
Overrask din bestevenn eller storebror med denne spesielle koppen. De som faller lett for våpendesign og uvanlig tilbehør til hjemmet vil sette stor pris på denne revolver-koppen.
This gift is popular! Only 1 item left
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

En svart kopp i spennende revolver-design tar seg ikke bare bra ut på kjøkkenet, men er også et spesielt blikkfang som gave. Enten det er til bursdag, innflyttingsfest eller innvielse faller denne koppen garantert i smak. Her er misunnelige blikk fra venner allerede forespeilet. Koppen er også optimal til kaffen på kontoret, fordi ingen av kollegaene vil våge å røre koppen uten å spørre. Men de vil se på den med misunnelse.

Med denne uvanlige gaven får mottakeren bokstavelig talt skutt koffein inn i årene sine. Koppen i matt sort og ordinær størrelse med en spesiell hank, overbeviser som gave med den unike designen. En morsom gave for enhver anledning som garantert sørger for nysgjerrige blikk.

Detaljinformasjon

Revolver-kopp

  • Farge: svart
  • Mål: 12 cm x 21,5 cm

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2019-02-23T06:41:30+00:00