Trenger du hjelp?
Gratis levering fra 999 kr. Sikker betaling Trenger du hjelp? 52 97 29 19

Kjære kunde. Vi pusser opp nettbutkken og det vil ikke være mulig å foreta bestillinger frem til lansering.  Inntil den tid ønsker vi på gjensyn!

Revolver Shots – shotteglass

kr 95
Incl. VAT
- +
Stiligere shotteglass enn dette skal du lete lenge etter. Revolver-shotteglassene skaper Ville Vesten-stemning til festen, middagsselskapet eller spillekvelden. Pass på så ikke noe fyres av idet du løfter glasset!
Dette produktet er utsolgt, men vil snart være tilgjengelig igjen.

eller

  • Bestillinger innen kl 14:00 sendes samme dag
  • Toll kan forekomme. Si fra til oss, så tilbakebetaler vi dette.
  • 30 dagers gratis retur*

* Angrerett gjelder ikke for personlige produkter

Beskrivelse

Disse lekre shotteglassene med revolverhåndtak, ser ut som om de har kommet rett fra fryseren takket være det frostede utseendet. De fungerer perfekt som en lekker detalj til Ville Vesten-karnevalet, men også til en vanlig fest der partyfaktoren er høy og shots er en selvfølge. Man treffer rett og slett blinkskudd med disse shotteglassene!

Har du en kompis som er fascinert av Ville Vesten, cowboyer og revolvere? Da er disse fire shotteglassene en ypperlig gave i forbindelse med jul, bursdag eller andre anledninger. Det er i alle fall ingen tvil om at både Jesse James og Clint Eastwood ville satt svært stor pris på denne gaven. Det er bare å ta på seg cowboyhatten, lene seg tilbake, heve revolver-shoten og la den fyre løs i munnen!

Detaljinformasjon

Revolver Shots – shotglass

  • 4 shotglass i settet
  • frostet utseende
  • hver 6 x 8 cm stort

Produktomtaler

Write a review

This product has no reviews yet. Would you like to create the first review?

2018-11-20T05:57:40+00:00