Trenger du hjelp?

Ride Ride Ranke 2.0 - hestehode som kan spennes på

kr 365
Incl. VAT
- +
Bare innrøm det, du hadde elsket denne da du var liten! Det stilige kjæledyrhestehodet som kan spennes på, tar «ride ride ranke» til et nytt nivå. Endelig kan barnet holde fast i et «ekte» hestehode som også lager hov- og kneggelyder. En utmerket gaveidé til alle barn fra ung alder og til de blir for tunge for «ride ride ranke»!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

Det er egentlig ganske fantastisk: Når den modige lille rytteren legger ut på nye eventyr med sin stolte traver og han faller av, har han ikke bare falt av hesten. Nei, han kan også bli spist av ravner, falle i sumpen eller måtte slåss mot dragen Katla. Barn har all fantasien i verden, og med denne gaven kan de få et lite ekstra kick til å bruke den. Det søte og myke hestehodet er festet i et belte som man kan spenne rundt knærne så barnet har noe å holde fast i, og som samtidig gir en illusjon av å faktisk ri – spesielt siden hestehodet avgir hov- og kneggelyder om man trykker på det venstre øret!

Den søte hesten med hodelag i syntetisk skinn og mykt kordfløyelstrekk har snille øyne, dekorative sømmer og elementer i rustfritt stål, og gir den perfekte illusjonen av å ri på en hest når man leker «ride ride ranke». En garantert vinner blant de minste!

Detaljinformasjon

Ride ride ranke 2.0 – hestehode som kan spennes på

  • Med belte som kan spennes rundt kneet
  • Med hov- og kneggelyder når man trykker på øret
  • Meget god utførelse med mange detaljer: knappeøyne, sydde nesebor, grime med dekorative sømmer og elementer i rustfritt stål
  • Mål: 6 cm og 20 x 18 x 29 cm
  • Merk: Ikke egnet for barn under 36 måneder – kvelningsfare på grunn av små deler!

Produktomtaler

Write a review
2020-07-13T02:39:03+00:00