Trenger du hjelp?

Ring - "Aerobie Pro"

kr 165
Incl. VAT
- +
Skaff deg et spesielt tilbehør til den neste strandferien eller weekenden ved innsjøen! Med denne luftige ringen sørger man for mye moro med vennene sine - som kan brukes av både store og små! En kul gaveidé til sommerferien!
This gift is popular! Only 1 item left

eller

Other customers bought

Beskrivelse

En kul gaveidé som kombinerer både sport og moro! En Aerobie er en populær "leke" som passer for både erfarne og nybegynnere, hvor man kaster ringen så høyt man kan opp i luften. Forskjellen på en Aerobie og en konvensjonell frisbee er Aerobiens lave masse, som resulterer i tilsvarende lav vekt. Dette sørger for en stabil flyving til tross for den overraskende lave tyngden. Så her er det bare å prøve seg frem, og man kan gjerne bøye den forsiktig for å påvirke flyvningen. Dette er et aerodynamisk leketøy som man definitivt ikke vil kjede seg med!

Det lengste kastet som noensinne er blitt kastet med en Aerobie ble i 2003 målt til å være på hele 406,30 meter. Og dette er faktisk verdensrekorden på noe som er blitt kastet av et menneske! Mottageren av denne luftige leken vil kanskje ikke nå slike høye målinger, men har all verdens tid til å øve seg. En gave som blir en spesiell overraskelse til alle som elsker sport og spenning, og en fancy gaveidé til både unge og gamle!

Detaljinformasjon

Ring - "Aerobie Pro"

  • Diameter: cirka 32 cm
  • Merk: Usorterte farger (velges tilfeldig)
  • Lav masse med tilsvarende lav vekt
  • Kan bøyes forsiktig
  • Kan brukes av både nybegynnere og erfarne

Produktomtaler

Write a review
2020-07-09T22:22:30+00:00